programul SDS

#PentruNoiBacauanii

“True democracy is a project that’s much bigger than any one of us. It’s bigger than any one person, any one president, and any one government. It’s a job for all of us.”

– Barack Obama

Upcoming Events

Uniunea europeana

Romania este stat membru al Uniunii Europene, cea mai mare realizare a romanilor de la Unire pana astazi.

cum votezi

Deputații în Parlamentul European sunt aleși o dată la cinci ani. Parlamentul reprezintă interesele cetățenilor UE la nivel european și este singura adunare transnațională din lume aleasă prin vot direct. Parlamentul alege președintele Comisiei Europene și numește comisarii (în calitate de colegiu), care trebuie să îi dea seamă pentru acțiunile lor. El adoptă legi pentru protecția noastră și bugete în numele nostru. Parlamentul ne reprezintă în străinătate și dă curs petițiilor noastre.

Ationeaza acum

Trebuie sa invatam despre Democratie. Democratia este cel mai bun sistem pentru societate, iar politica este cel mai bun prieten al cetateanului. Nu exista Democratie fara cetateni activi politic!

Propuneri proiecte

Cand iti pasa de orasul tau ori de tara ta, nu cauti  vinovati ci propui solutii. Nu este important daca aceste proiecte se vor implini exact cum sunt propuse, sunt importante pentru ca pot fi sursa de inspiratie pentru cei care administreaza orasul tau ori tara ta.