PNL in campanie la Bacau fara niciun candidat prezent

Nu sunt jurnalist, asadar sa nu asteptati sa prezint evenimentele impartial. Vineri, 22.03, la Bacau organizatia PNL a iesit pe centrul orasului pentru a face propaganda politica. In mod normal nu comentez banalitati, asa cum este actiunea unui partid precum PNL. 

Dar poza de pe pagina de facebook a partidului m-a starnit. Dupa ce au livrat Bacaului primarul condamnat pentru coruptie, PNL reuseste sa nu se reformeze. Aceiasi balauri in prim plan, unii dintre ei indragostiti de parfumul coruptiei trandafirilor rosii. Aflati in campania de strangere de semnaturi pentru europarlamentare, PNL a reusit sa nu aduca niciun candidat in fata bacauanilor, din 40 cati sunt pe lista nu a reusit sa ajunga niciunul. Adica atat de importanta este filiala “usl” Bacau, incat candidatii nu se sinchisesc sa ajunga in fata noastra. 

Nici un candidat PNL la europarlamentare nu s-a prezentat la actiunea de imagine a PNL Bacau.

Acum sa trec in revista si prezenta unui psd -ist sadea, consilier de 27 de ani, consilier psd si pnl(uneori in acelasi timp), unul propus de colegii din poza pentru retragerea sprijinului politic. Cat de neinspirati sa fiti mah sa va prezentati alaturi de embleme ale esecului precum Barzu sau Palar? Auzi, Barzu si Palar fac baie de multime! 🙂

In afara de Miclaus, avocatul care seamana cu Mihai Eminescu (de vazut poza de pe facebook), de ex-senatorul Luchian si de Mihaila nu ai ce alege din grupul PNL. 

Auziti mai baieti din Pnl, dar la voi nu se fac analize de activitate, de eficienta, etc.? “Licenta” de presedinte se da pe viata? Porcii dovediti ca sunt psd ori alde nu trebuie exclusi? Liderii fara rezultate nu trebuie demisi? Alegerile astea interne chiar nu pot fi pe bune, nu se poate reinventa partidul asta promovand tineri? 

Mai bine ati fuziona cu PSD Bacau, caci doar impreuna veti face pragul la alegerile locale, altfel Pnl risca sa nu aiba vreun consilier, asa cum risca si Psd- ul. In 2020 Psd si Pnl nu trec de 15%..

Please follow and like us:
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *