Liderul PSD Bacău, Dragoș Benea, votează împotriva majorării alocațiilor pentru copii și amenință presa locală

Nu știu cum face Facebook dar eu am aflat de această amenințare citindu-l pe Ionuț Avram de la Ferma Politică, deși îl urmăresc pe Sebastian Sufariu de la Tele 1 Bacău.

Conjunctura o puteți afla de pe conturile celor 2 de mai sus, eu vreau sa trec direct pe subiect.
E grav oameni buni când presa este amenințată pentru că chestionează subiecte de interes general. E dreptul nostru să aflăm de ce aleșii PSD Bacău au votat ÎMPOTRIVA majorării alocațiilor copiilor, dar au votat PENTRU triplarea venitului lor în doar 2 ani.
Asemeni altor PSD iști mistuiti de putere și bani, precum Rădulescu, Codrin Ștefănescu, Nicolicea, Dragnea, etc. Benea Dragoș nu dorește întrebări care să-l pună în dificultate.

“Mai bine îți vezi de treaba ta” spune Benea Dragoș, adică a pune întrebări nu e treaba presei neplătite de PSD. Vedeți altă continuare la această expresie decât “dacă nu-ți vezi de treabă, atunci am eu grijă de tine”?
Folks avem aici o amenințare în toată regula, una care trebuie să îngrijoreze toată breasla băcăuană, una la care trebuie să reacționăm fără ezitare noi toți băcăuanii, pentru că este o abatere GRAVĂ. Acest fapt nu-l privește doar pe Sebi, ne privește pe fiecare dintre noi, pe fiecare om de presă sau Blogger, pe fiecare cetățean. Un ales, un senator, un baron PSD, unul plătit 99% din viața lui din bani publici, dacă își permite să amenințe presa imaginați-vă cum privește omul de rând.

Mă întreb dacă în țara asta mai sunt ori nu instituții, care să se autosesizeze în cazul amenințării presei de către un politician. Avem legi doar care apară hoții și baronii? Doar nu trebuie să așteptăm să împlinească amenințarea pentru a acționa..

Benea Dragoș este tensionat pentru că începe să deconteze incompetența sa și a colegilor lui. Cum poate motiva votul împotriva majorării alocațiilor copiilor, când a votat pana acum triplarea salariilor parlamentarilor?
Știți, copiii nu votează deci nu sunt în interesul de partid. PNL a reușit să treacă prin vot această măsură, dar trebuie să subliniem că aleșii băcăuani PSD au votat împotriva majorării alocațiilor pentru copii.

Oamenii SIF ului, cei care umblă cu hrebenciucul ori pentru hrebeciuc, politicienii Lor dovedesc că noi suntem tolerați aici pe moșia lor, că au devenit atât de puternici și bogați încât este la decizia lor dacă respiri bine pe aici. Cei care nu acceptă realitatea ultimilor 29 de ani sunt liberi să plece ori să îndure pedepsele stăpânilor.

Mesajul e clar de la înălțimea clădirii Buena Vista: băcăuani, vedeți-vă de sărăcia voastră, altfel ii supărați pe șefii voștri.

Please follow and like us:
0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *