Europarlamentarul Dragoș Pîslaru răspunde cu atac la persoană

Am avut ocazia să primesc de la un prieten un link cu Live-ul lui Dragoș Pîslaru. Evident, am accesat imediat linkul, am tot interesul să-l întreb anumite chestiuni, unele pe care le voi expune și aici în acest articol.

Așadar, linkul ducea pe live-ul a 2 europarlamentari, Dragoș Pîslaru și Nicu Ștefănută (îi aveti aici ). Domnii europarlamentari, pe care eu i-am votat în primăvara anului 2019, aveau tema “Protecția muncii și a lucrătorilor din statele membre UE”. După ce privesc cateva momente clipul, îmi dau seama că băietii aștia vorbesc despre muncitorii sezonieri români, oamenii ăia fortati să plece în afara tării pentru a-și asigura un trai mai bun, un trai pentru care Dragoș Pîslaru, plătit cu bani publici la un nivel apreciabil, se presupune că a facut cercetare pentru dezvoltarea durabilă a comunitatilor lor(prin firma lui GEA Strategy&Consulting SA). Am comentat la acest clip, enervat de atitudinea superioară afișată de cei 2 “băieti deștepti” și de situatia ingrată în care se afla Pîslaru.

Comentariul meu: “Este adevarat ca Gea Strategy, firma fondată si condusă de dvs. a avut in majoritate contracte pe bani publici? Așa ati căpătat experienta ca antreprenor? Un exemplu este cand Gea Strategy primește, in 2010, 700.000 ron de la Consiliul Județean Bacău, condus la momentul respectiv de pesedistul Dragoș Benea, pentru ”Elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă a judetului Bacău în orizontul de timp 2009-2021”. Antreprenoriat pe bani publici, nu este tocmai genul de experientă care să vă propuna pe post de far economic, nu credeti?”

Omu’ nostru m-a numit troll și a răspuns comentariului meu într-un mod, într-un anumit mod, mă rog, pun clip aici și faceti singuri consideratii. În primul rând s-a autoincriminat, eu nu am insinuat că a furat, dar am facut o apreciere fată de experienta lui de antreprenor! Gura păcătosului adevăr grăiește! (vorba românească)

Un simplu search pe google și descopăr reteta de succes a lui “Dragoș Pantaloni Scurti Pîslaru”. Omul este îmbuibat cu bani publici, de aici și aroganta afișata, poza de atotstiutor, “mândru ca e român” și vom vedea cum se explică. Omul nostru a lucrat în perioada 2008-2015 cu toti penalii din politică și administratie, penali cu acte în regula unii dintre ei, altii doar renumiti pentru modul feudal în care au condus institutii ale statului român. Fost ministru în cabinetul lui Cioloș, chiar ministrul muncii, deși CV ul său nu arată nicio aplecare pe domeniu, Dragoș Pîslaru este “omul nou” propus de Plus, nou la fată dar vechi colaborator, specialist aș spune în combinatiile cu PSD/PDL/UDMR.

După cum spune dumnealui, dacă te intrebi cum explică Pîslaru contractele atribuite de politicienii ( unii renumiti pentru fraude cu bani publici, penali cu acte in regulă), Videanu, Dragnea, Darius Valcov, Laszlo Borbely, Radu Stroe, Dragos Benea, Attila Dezsi, Titus Corlățean, cum de altă firmă românească nu a fost atăt de norocoasă să pună mâna pe zeci de contracte cu statul roman (contracte în valoare de zeci de milioane de lei), devii trol sovietic. Haideti să privim putin cifrele care îl supără pe Dragoș Pîslaru dacă le pomenești!

-949.367 RON de la Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică

-GEA Strategy&Consulting SA a realizat și strategia de dezvoltare a orașului Slatina, pe 28 februarie 2008 iesind in conferinta de presa cu Darius Valcov

-224.428 RON de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Locuintelor, condus la acel moment de Laszlo Borbely (UDMR)

-3.929.050 RON de la Ministerul Afacerilor Europene, condus la acel moment de Titus Corlățean (PSD)

-490.000 RON de la Ministerul Afacerilor Interne condus la acel moment de Radu Stroe (PNL)

-348.100 RON de le Consiliul Județean Gorj, condus la acel moment de Ion Călinoiu (PSD)

-10.668.962 RON de la Secretariatul General al Guvernului condus la acel moment de Attila Dezsi (UDMR)

-9.333.975 RON de la Ministerul Finanțelor Publice

-700.000 RON de la Consiliul Județean Bacău condus la acel moment de Dragoș Benea (PSD)

-1.606.480 RON oferiți de Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, condus la acel moment de Adrian Videanu (PDL)

-153.510 RON de la Consiliul Județean Teleorman, condus la acel moment de Liviu Dragnea (PSD)

Sunt mult mai multe contracte, nu îmi pierd timpul să le trec pe toate, le puteti găsi și în presă. Răspunsul lui este marca înregistrată Ponta, “toti sunt hoti, el nu”. Penalii care i-au oferit contracte au actionat foarte legal când au atribuit contractele către Gea Strategy, au facut lucruri extraordinare și și-au adus aportul la dezvoltarea acelor comunităti (după cum singur se laudă în clip). Dacă observati, Dragoș Pîslaru și-a oferit serviciile doar in zone calamitate econimic, Precum Alexandria, Teleorman, Bacău, Slatina, etc., judete care au înflorit și au ajuns în topul PiB-ului. Realitatea este însă una cruntă, toate aceste judete care s-au bucurat de specialistul Dragos Pislaru sunt sfașiate de depopulare, au involuat economic și sunt fiefuri PSD/PNL, conduse feudal de respectivii politicieni.

Mai multe detalii despre acest subiect voi avea însă în emisiunea de Duminică (22.06.2020), seara târziu așa cum v-am obișnuit. Până atunci vă urez weekend plăcut!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *