My World

Cine sunt?

In caz ca treci pe langa mine pe strada..

Sunt bacauan, nascut si crescut aici in Bacau. Am drag de civic si cred in democratie, in statul de drept. Fac politica, dar nu intr-un partid, de fapt am decis ca nu voi mai activa vreodata intr-un partid politic. 

De ceva timp am decis sa scriu, nu mult, nici des, dar scriu despre ce ma intereseaza, imi spun opinia. Sa ma citeasca cine considera ca sunt interesant!

Nu stiu cat conteaza activitatea mea civica dar stiu ca Moscova a luat foc de la o lumanare! De asta ma intreb: si daca totusi opinia mea conteaza?

Ma preocupa ceea ce ar trebui sa preocupe fiecare cetatean, uneori chiar propun solutii la diferite probleme ori proiecte. 

Uite, cum e! Eu imi fac de cap cum pot si ma bucur de libertatea mea pana acolo unde incepe a ta. Fa bine si fixeaza si tu aceeasi granita.

Trebuie sa stii si asta

P.S. Textele şi imaginile de pe acest blog sunt proprietatea iulianpichiu.com  și  sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina respectivului articol. Excepţie fac cazurile în care am preluat imagini şi articole, pentru care am menţionat sursa

Cred in ...

Politica este cel mai bun prieten al cetateanului.

Pentru democratie si libertate trebuie sa lupte fiecare generatie. Libertatea nu e un dat, este mereu castigata cu sacrificii.