Politicul băcăuan și apa

Pamflet Politicul băcăuan și apa

Dragoș InRem Benea: nu sunt probleme cu banii pentru Rezerva de apă. Sunt doar mici neclarități cu unii angajați în administrația publică, care nu sunt membri PSD. Vom rezolva și acest impediment în scurt timp și apa va curge fără probleme. La cladirea Buena Vista ne confruntăm cu o situație specială, avem parcarea inundată în urma slujbelor pentru apă plătite de Sorin Județeanu’..

Cosmin Culula: Avem apă, atat la Valea Uzului cât și cumpărată la pet. Sunt dezinformări ale opoziției că Bacăul are probleme cu apa. Consider că sunt sabotat din interior, cineva emite afirmații mincinoase. Lucian Pesedel mi-a spus clar că nu sunt cetățeni în Bacău câtă apă are primăria Bacău. Opoziția e dusă cu apă pe conductele realizate prost. Fac plangere penală impotriva nimănui, căci nu pot eu răspunde pentru ce nu am făcut de 2 ani jumătate. Eu am promis, nu am furat! Este totuși o diferență! Mie imi este frică de orice, nici cei 13.000 de lei nu-i număr când îmi intră pe card.

Sorin Judeteanu; Tocmai ce am daruit Catedralei 14 milioane pentru o pomenire, pt slujbe. Astfel, Bacăul va fi binecuvantat cu apă din cer, apă sfântă. Ce sa-i faci, de la noi mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Eu văd Live slujbele din Alicante Spania, sunt extraordinar de frumoase. Județul Bacău va fi primul din România care va accesa fonduri europene pentru slujbele facute pentru apă, practic vom avea o sursa inepuizabilă de apă sfințită de preaspălatul Ioachim Băcăuanul.

Ionel Blatar: cerem demisia de urgență a primarului Culula, pentru că a îndrăznit să spună că noi nu am facut nimic timp de 12 ani pentru rezerva de apă a Bacăului. Le amintim că atunci când au intrat în primărie apa curgea la robinet. Chiar eu personal am vorbit cu omologul de la psd, Dragos Benea, în mai multe întâlniri de taină, despre problemele primăriei. Nu pot afirma acum că nu au știut, eu i-am informat în permanență cu ceea ce se întâmplă în primaria Stavarache și în partidul PNL. Sper ca vor fi fair-play și vor recunoaște, căci si eu le-am urmat sfatul mereu.

Daniel Meclăuș: situația este foarte gravă, nu am avut apă să mă spăl după instanță. Sunt avocat si nu pot accepta asa ceva, apa trece dar dosarele rămân. În calitate de consilier local propun alegeri anticipate. Am vorbit cu nașu’ si mă lasă pe mine să câștig primăria Bacău, mai ales că acum prețurile sunt și cu 30% mai jos decât în 2016. Nu poate Ionel Blatar informa cât pot eu eluda..

Daniel Viziteu Lucian Liviu Stanciu Doros Ceocea Filipești: Dragi băcăuani, cerem demisia inopinată a primarului Cosmin Culula și numirea mea fără tăgadă în locul lui. Eu când m-am măritat la Bacău am avut promisiunea unor oameni că voi fi om politic și voi avea apă să mă spăl pe mâini de tot ceea ce promit. Astăzi, am început să simt un miros pestilențial în sediul meu politic și nu mai pot ascunde sub preș tot ce mă pun unii să fac.

Dragoș Ștefan Cumătru’: sunt singurul “politicean” traseist care ajută bătrânii în aceste clipe grele. Am dat dovadă de caracter și implicare și trebuie să multumesc D-lui Sorin Județeanu’ pt slujbele plătite cu 14 milioane de lei. Iată, Dumnezeu mi-a dat ocazia sa fructific în avantajul meu o problemă gravă a băcăuanilor. Astăzi, sunt viceprimar și știu bine unde se ascund bătrânii nevoiași, nu scapă niciunul de mine nefilmat când îi dau apă și îl felicit că a reușit să aleagă până a rămas fără apă. Sper că voi fi votat să continuăm împreună la și mai multe clipe grele, căci asta înseamnă solidaritatea ALDE.

Leave a Reply

Close Menu