Orasul Bacau in ev mediu

Doctor Sebastian Hriban (usr Bacău): Spitalul Județean Bacău nu mai are suficiente rezerve de apă pentru funcționare, astfel doar operațiile care nu suportă amânare vor fi efectuate.
În acest timp, lipsa apei pune în pericol pacienții internați.

Domnilor, acest episod local grav trebuie să se lase cu demisii la vârful administrației locale.

Domnule Primar Necula aveți șansa să părăsiți onorabil un mandat mizerabil, împreună cu politrucii dumneavoastră.

Ați acuzat în conferința de presă din 17.07.2018 directorul tehnic al CRAB de incompetența sau de sabotaj si i-ați solicitat demisia, deși demisia șefului domnului director este la fel de impetuos necesară.
* Managerul general al Crab, d-na Chiper (apropiat al senatorul Benea), numita evident pe criterii politice de dvs și șeful dvs politic, este un funcționar marca PSD. Starea CRAB SA nu pare prosperă, serviciile CRAB sunt sub orice critică, avarii și lucrări proaste din cauza lipsei materialelor necesare, etc..etc. Dacă CRAB nu poate livra acest serviciu extrem de important, este vinovat sau nu managerul general?
* Președintele CA Crab, domnul Turcu, cel care are pe cv Dacia Service (falimentata și demolată) și care este profesor universitar la Bacău, este instaurat de administrația PSD la timonă. Situația materială proastă a Crab are sau nu legătură cu activitatea acestui domn?
* Domnul Nichifor, cel care a fost șeful lucrării de modernizare a aducțiunii de la Valea Uzului executate de HodroConstructia, lucrare pe care o acuzați de proasta calitate ori foarte proasta calitate, este astăzi angajat CRAB într-o funcție călduta obținută cu largul concurs al PSD.

Necula și PSD au populat instituțiile publice cu susținători ai partidului.

Așadar, CRAB este locul unde aparatul de partid își hrănește “instrumentele”, locul pe care l-a înțesat de incompetenți utili partidului. Astăzi doriți să scăpați de răspunderea politică pentru grava situație a municipiului Bacău, aruncând in față oameni mai mult sau mai puțin sprijiniți de PSD.

Va amintesc domnule Necula că ați ajuns primar si prin acțiunea acestor vânători de funcții, iar astăzi nu puteți acuza PSD ul că vă compromite sau nu știu ce prieteni ai PSD din instituțiile subordonate sunt parte a unui sabotaj mistic.

Nu, domnule Primar Necula, nu puteți scăpa de răspunderea postului pe care îl ocupați. Dvs sunteți responsabil pentru toți cei care sunt în subordinea dvs sau care au fost numiți în funcții în instituțiile publice cu sprijinul sau acordul dvs. Dvs trebuie să vă asumați incompetența acestor indivizi, așa cum v-ați asumat prostia sau lăcomia lor când v-au sprijinit și votat.

Era evident că mai devreme sau mai târziu cineva va deconta tot hazardul ăsta din administrație, unde criteriul politic (fidelitatea, nepotismul) este suficient pentru a primi o funcție bine plătită. Din păcate noi cetățenii suntem cei care decontăm nota de plată, nu dvs și nici partidul dvs.

Sunteți ipocrit domnule primar, sunteți las, sunteți iresponsabil!

Ce se întâmplă dacă în câteva luni vor muri câțiva copii de vreo epidemie de scarlatină? Sunt grădinițe unde acest microb nu a fost eradicat, iar episoadele de igiena precară din municipiul Bacău favorizează astfel de focare.
Ce alte demisii vor alina suferință părinților?

Domnule Necula, vă dați demisia dacă vom avea urmări grave din cauza incompetenței dvs și a echipei PSD? Mă gândesc că sunteți tată, că înțelegeți gravitatea calamităților abătute peste oraș. Știu, dvs nu vă considerați o calamitate, dar cum vă caracterizați altfel?

Leave a Reply

Close Menu